Ledig stilling

Stolt Prognoseanalytiker

Den Stolte Hane er en av Norges ledende egg- og kyllingprodusenter. Vi utvikler, produserer, selger og markedsfører kylling og egg. Vi er en del av Scandi Standard AB, Nordens største kyllingprodusent med virksomheter i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Irland. Våre sterkeste merkevarer er Den Stolte Hane, Vestfold Fugl, Kronfågel, Danpo, Manor Farm, Ivars, Naapurin Maalaiskana og Chicky World. Til sammen er vi ca. 2.500 medarbeidere og har en omsetning på rundt 6,5 milliarder. Den Stolte Hane har en omsetning på vel 1,4 milliarder og fabrikker på Stokke, Jæren og Ski. Les gjerne mer på www.scandistandard.com og www.denstoltehane.no.  

 

Vi søker:

Stolt Prognoseanalytiker

 

Salgsprognoser er kritisk for å oppnå Den Stolte Hane sine mål om stabil og høy servicegrad, optimale lagre og effektiv drift ved produksjon av våre kvalitetsprodukter.

 

Arbeider du allerede i dag med planlegging/prognoser/store datamengder, er en racer i excel, god lytter og relasjonsbygger som trigges av å skape resultater sammen med dyktige kollegaer, ja da kan denne stillingen være den rette for deg. Vi søker en engasjert, detaljorientert og nøyaktig stolt prognoseanalytiker som skal gi våre fabrikker presisjon i salgsestimater på dags-, ukes- og månedsnivå, og tydelig forutsigbarhet på mellomlang og lengre sikt.

 

Vi har behov for en nytenkende og resultatorientert tallinnsamler og -knuser som er sulten og ønsker nye utfordringer i et selskap i vekst. Prognoseanalytiker har en sentral rolle på tvers av salg, supply, levende dyr og produksjon. I rollen trenger vi å bringe inn sterk analytisk tenkning og tallforståelse, produksjonsrådgivning, tiltaksorientering og solid gjennomførings- og gjennomslagskraft.

 

Ditt ansvarsområde er primært:

 

 

Kvalifikasjoner

 

Vi trenger en kollega som er selvstendig, målrettet og som trives med å håndtere et omfattende tallmateriale både overordnet og på detaljnivå. Du har solid kommersiell forståelse, er motiverende og har fokus på å gjøre de rundt deg gode og delaktige i lønnsomme forbedringsprosesser. Du har evne til å tenke hel verdikjede.

 

Du mestrer å prioritere arbeidsoppgavene i en hektisk hverdag og har stor arbeidskapasitet. Videre er du tydelig i din kommunikasjon, har pågangsmot, sterk gjennomslagskraft, er nytenkende og utadvendt.

 

Minimum 2 års arbeidserfaring fortrinnsvis fra detaljhandel eller dagligvare og gjerne erfaring fra arbeid med analyser og/eller planlegging. Videre minst 3 års relevant høyskoleutdannelse med kompetanseprofil innen økonomi, logistikk eller administrasjon.

 

Du kommer inn i en fleksibel, fremoverlent og fremtidsrettet organisasjon som har godt humør og mye pågangsmot. Dette er en nøkkelstilling som vil være svært utfordrende og lærerik. Vi ser frem til å jobbe sammen med deg!

 

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Supply Chain Manager Erik Nielsen (47271270), Salgsdirektør Bjørnar Hagebakken (97032488) eller Country Manager Fredrik Strømmen (93459895).

 

Ditt arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo. Noe reisevirksomhet vil måtte påberegnes i stillingen.

 

For innsendelse av søknad og CV følg link: http://www.jobbdirekte.no/cv/application/benefits.html?jobId=978888

 

Søknadsfrist: 10.august 2017

Fredrik Strømmen – Stolt Country Manager

Jeg er ansvarlig for det norske markedet og sitter i ledergruppen til Den Stolte Hanes skandinaviske morselskap Scandi Standard.

Bjørnar Hangebakken - Stolt Salgsdirektør

Jeg har det overordnede salgsansvaret for dagligvare og storhusholdning i den stolte hane og har KAM ansvar mot våre kunder på dagligvaresiden

Erik Nielsen - Stolt Supply Chain Manager

Jeg er ansvarlig for råvareplanlegging for egg og kylling i Den Stolte Hane

Fortell dine venner om dette: