Ledig stilling

Stolt Produktutvikler

Den Stolte Hane er en av Norges ledende egg- og kyllingprodusenter. Vi utvikler, produserer, selger og markedsfører kylling og egg. Vi er en del av Scandi Standard AB, Nordens største kyllingprodusent med virksomheter i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Irland. Våre sterkeste merkevarer er Den Stolte Hane, Vestfold Fugl, Kronfågel, Danpo, Manor Farm, Ivars, Naapurin Maalaiskana og Chicky World. Til sammen er vi ca. 2.500 medarbeidere og har en omsetning på rundt 6,5 milliarder. Den Stolte Hane har en omsetning på vel 1,4 milliarder og fabrikker på Stokke, Jæren og Ski. Les gjerne mer på www.scandistandard.com og www.denstoltehane.no.  

 

Vi søker:

Stolt Produktutvikler

Vi søker deg som har et brennende engasjement for mat, trigges av dynamikken og tempoet i dagligvarebransjen og ønsker å bidra til å utvikle de aller beste kylling-produkter til den norske forbruker.

 

Vår fantastiske produktutvikler Øyvind, har hendene fulle og vi trenger DEG. Du har god forretningssans, er initiativrik og drivende god i produktutviklingsprosesser. Som vår nye STOLTE kollega er du matfaglig sterk og en god lagspiller. Som produktutvikler vil du være en sentral spiller både inn mot vår storhusholdningsavdeling og mot daglig-varemarkedet med hovedansvar for grillede og bearbeidede produkter fra vår fabrikk på Stokke. Du vil jobbe i tospann med Øyvind, som i hovedsak vil jobbe mot vårt anlegg på Jæren med rå produkter.

 

Du evner, på tvers av salgskanaler å se felles behov knyttet til produkt, emballasje og være pådriver for nye prosjekter og løsninger både inn mot vår prosjektavdeling og inn mot vår bearbeidingsfabrikk på Stokke i Vestfold. På mange måter er du bindeleddet i vår organisasjon, der du håndterer både det rent operasjonelle på produkt i fabrikk og må jobbe strategisk kommersielt for å forstå forbrukers nåværende og fremtidige behov.

 

Du trives i en svært synlig rolle og evner å ha mange egg i luften.

 

Ditt ansvarsområde er primært:

 

 

Kvalifikasjoner

 

Du liker å få til ting og lykkes, og du ønsker å stå på og vise deg frem. Du kommer inn i en fleksibel, fremoverlent og fremtidsrettet organisasjon som har godt humør og mye pågangsmot. Dette er en nøkkelstilling som vil være svært utfordrende og lærerik. Vi ser frem til å jobbe sammen med deg!

Stillingen må påregne ukentlige besøk til vår fabrikk på Stokke og derfor er det ønskelig at rette vedkommende har førerkort klasse B. Ditt arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til marketingsjef Anette Møller (90068288) eller senior produktutvikler Øyvind Kjuus (99458525).

For innsendelse av søknad og CV følg link: https://www.jobbdirekte.no/cv/application/benefits.html?jobId=1001703

 

Søknadsfrist: 1.november 2017

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Øyvind Kjuus - Stolt Senior Produktutvikler

Jeg er ansvarlig for produktutvikling i Den Stolte Hane, og jobber både rent produktteknisk, men også med langsiktige innovasjonsplaner, merke- og produktstrategi og er kontaktpunkt for våre fantastiske kunder.

Anette Møller - Stolt Innovasjons- og Markedssjef

Jeg er ansvarlig for selskapets markedsføring og leder en liten, men produktiv innovasjonsavdeling

Fortell dine venner om dette: