Sky og fugl
Sky og fugl

Ananas chilli wraps

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 4 personer.

4 stk Den Stolte Hane kyllingfiletOlje til penslingSALSA:1-2 skiver fersk ananas2 pasjonsfrukt1 ts sambal oelek saus (chilisaus som fås kjøpt på glass i tacohyllen)1 ts. honning (gjerne akaisehonning)½ presset limeTILBEHØR:2 stk tykke skiver fersk ananas2 stk faste, ferske ferskenoljeSitronpepper140g revet cheddargrillkrydder8 myke tortillalompertannpirkere

Ananas chilli wraps

Fremgangsmåte

Finhakk ananasen eller bruk stavmikser, til du har en grov pure. Rør ananasmosen sammen med kjøttet fra pasjonsfrukt, sambal oelek og honning. Smak til med litt lime juice.

Pensle kyllingfiletene med olje og legg dem på grillen (eller evt i stekepannen). Har du store fileter må du gjerne dele dem på langs slik at du får lange strimler. Del de tykke ananasskivene i to og fjern «kjernen». Del ferskene og fjern steinen. Pensle frukten med olje og dryss over grillkrydder. Grill ananas og fersken i 3-4 minutter på hver side.

Dander kylling, ananas og ost på tortillalomper og dryss over med revet cheddarost og grillkrydder. Bruk en tannpirker til å feste lompene sammen og legg på grillen i 2 minutter.

Er det utenfor grillsesong kan man følgelig bruke stekovn med grillfunksjon.

Vel bekomme!

Fortell dine venner om dette: