Sky og fugl
Sky og fugl

BBQ Grillet Minuttfilet med tilbehør

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 4 personer.

4 stk Den Stolte Hane MinuttfiletBBQ saus til pensling2 rødløk i skiver2 ss eddik4 ss sukker6 ss vann800 g tomater (helst i forskjellige farger og størrelser)OlivenoljeSalt og pepper100 g revet parmesanost100g stekt bacon, gjerne i strimler2 ss hakket estragon

BBQ Grillet Minuttfilet med tilbehør

Fremgangsmåte

Start med å sylte løk! Kok opp løk med eddik, sukker og vann og avkjøl. Drener løken.
Skjær tomatene i små biter og bland med drenert løk, olivenolje, salt og pepper. Stek bacon etter anvisning på pakken. Legg på fat og topp med ost, bacon og urter.

Grill kyllingfiletene på begge sider (evt stek minuttfilet i stekepanne 2-3 minutter på hver side på middels høy varme). Pensle med BBQ saus like før fileter er ferdig grillet. Kyllingen er ferdig når den interne temperaturen er + 70 ° C. Grilles kyllingfiletene på kullgrill med lokk kan kjøttet få svak rosa farge på grunn av røyken. Du ser at kyllingen er ferdig grillet når kjøttsaften er gjennomsiktig klar, uten innslag av rosa.

Velbekomme!

Fortell dine venner om dette: