Sky og fugl
Sky og fugl

BBQ marinerte kyllingklubber med grillet vannmelon, fetaost og ruccola

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 4 personer.

12-16 stk kyllingklubberSalt og pepper1-2 dl BBQ-saus eller glaze½ vannmelon (fortrinnsvis uten kjerne)300 g fetaostsaften og skall av 2 stk sitroner1 dl olivenolje100 g ruccolasalat

BBQ marinerte kyllingklubber med grillet vannmelon, fetaost og ruccola

Fremgangsmåte

Sørg for å tenne grillen i tid, slik at glørne blir bra. Kullet skal være litt grå med en rød lysende innside. Legg gjerne kullet på den ene siden av grillen, og til denne retten kan du bruke en kulegrill eller en annen grill med lokk.

Salt og pepper kylling lårklubbene og grill først over den delen med kull. Snu når de har fått noen fin farge og deretter flytt til siden uten kull, sett på lokket. Grill til klubbene har nådd en temperatur på 75-80° C. Pensle deretter BBQ-saus /glaze slik at det dekker. Gjenta gjerne underveis.

Fjern skallet og skjær vannmelon i 3 cm tykke skiver. Grill over høy varme i ca 2-3 minutter på hver side. Del melonen i terninger og bland med sitronskall ,saft, olivenolje, salt og pepper.

Topp med fetaost og Ruccula. 

Fortell dine venner om dette: