Sky og fugl
Sky og fugl

Chili con kylling

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 4 personer.

ca 400 g Den Stolte Hane kyllingkjøttdeig1 stk stor løk- hakket Olje til steking"CHILI":2 stk paprika 2 bokser hakkede tomater (helst med chili eller krydder)1 boks ( 400 g) kidneybønner eller blandede bønner 2 fedd knust hvitløk1 ts. grov pepper1/2 ts. malt spisskummen1 ts. chilipulver eller 1 stk fersk finhakket chili1 ts. knuste fennikelfrø1 terning kyllingbuljongSalt og nykvernet pepperTILBEHØR1/2 potte frisk koriander Crème Fraîche eller rømmeNachos og/eller godt brød

Chili con kylling

Fremgangsmåte

Tilberedning: 

Stek løk i olje til den er farget.  Tilsett kjøttdeig og brun dette sammen.

Finhakk paprika og ha i en gryte sammen med tomater, bønner, hvitløk , krydder og evt. buljong terning. Tilsett kjøttdeig og løk og la småkoke ca. 60 minutter.

Krydre med salt, pepper og ekstra chili. Serveres med kald rømme og nachos eller godt brød som tilbehør.

Te aproveche!

Fortell dine venner om dette: