Sky og fugl
Sky og fugl

Chimichurri-marinert kyllinglår med mango, chili og avokadosalat.

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 4 personer.

Chimichurri-marinert kyllinglår:1 ss hvitvinsedikk1 fedd hvitløk1 sjarlottløk½ chili, finhakketEn nevne bladpersille1 ts tørket oregano3 ss olivenolje4 store kyllinglårSalt og pepperMango, chili og avokadosalat:1 stor mango½ chili, finhakket2 stk avokadoSaften fra 1 lime

Chimichurri-marinert kyllinglår med mango, chili og avokadosalat.

Fremgangsmåte

Chimichurri-marinert kyllinglår:

Bland alt unntatt kylling godt med en stavmikser/foodprosessor, til en jevn og glatt masse.

Ha urteblandingen på kyllingen, og bak i ovn på 180 grader i ca 35 minutter, til kyllinglårene er gjennomstekt.

 

Mango, chili og avokadosalat:

Skrell mango og avokado, og kutt disse i serveringsbiter. Bland i finkuttet chili, og smak til med saften fra 1 lime.

Server de bakte lårene sammen med mango salaten.

Vel bekomme!

Fortell dine venner om dette: