Sky og fugl
Sky og fugl

Frisk og sursøt salat med epler og rugbrødkrutonger

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 3/4 personer.

1 pk Stekt og spiseklar Cæsar1 pk bladsalat½ eple½ granateple2 tynne skiver rugbrød2 ss olivenoljeAssorterte urterSaften fra 1 sitron

Frisk og sursøt salat med epler og rugbrødkrutonger

Fremgangsmåte

Start med rugbrødkrutongene. Kutt skivene i tynne skiver/strimler og bland med olivenolje. Fordel på bakepapir og stek i stekeovn på ca. 180 grader, til de er gyldne og sprø. Ta ut og avkjøl.

Vask og tørk salaten. Kutt epler i tynne strimler, og ta ut kjerne fra granateplet. Bland sammen salat, epler, granatepler og urter. Ha over sitronsaft og 1ss olivenolje og bland godt sammen. Topp til slutt med de sprø rugbrødbitene og kyllingfiletene.

Vel bekomme!

Fortell dine venner om dette: