Sky og fugl
Sky og fugl

Grillet kyllingfilet-burger

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 2 personer.

2 – 3 hamburgerbrød2 store kyllingfileterCheddarostBacon (valgfritt)Salatblader (vi har brukt romanosalat)2 Store tomaterSennepAioli4-6 poteter (avhengig av størrelse)HvitløksfeddOlivenolje

Grillet kyllingfilet-burger

Fremgangsmåte

Kok opp vann i en kaserolle og la potetene koke til de er ca halvkokt. Skjær dem i skiver og ha i en ildfast form med hvitløksfedd, olivenolje og litt halvsalt over. Sett ovnen på 200 grader. Bak kyllingfiletene og potetene i hver sin form i ovnen, ca 20 minutter. Når kyllingfiletene er nesten ferdige tar du de ut. Skru opp temperaturen til 250 grader. Legg på ost og sett kyllingfiletene inn igjen. La poteter og kylling få en ekstra liten stekekant og osten smelter.

Skyll og skjær opp salatblader og tomatskiver. Stek bacon i pannen. Ta ut poteter og kylling og la brødet varmes i ovnen i noen minutter. Server kyllingburger med frisk salat og tomat, bacon, sennep, aioli og potetbåter.

Fortell dine venner om dette: