Sky og fugl
Sky og fugl

Grillet kyllingfilet på sommersalat med melon, jordbær, nøtter og bakt aubergine

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 2 personer.

2 stk kyllingfilet2 pakker blandet blad salat2 ss olivenoljeSaften fra 1 sitron1 kvart honningmelon1 kurv jordbær1 stk aubergine50 g valnøtter

Grillet kyllingfilet på sommersalat med melon, jordbær, nøtter og bakt aubergine

Fremgangsmåte

Krydre kyllingfiletene med salt og pepper, og stek eller grill til de er gjennomstekt(kjerne temperatur 72 grader)  og legg lunt.

Kutt auberginen i skiver, og stek eller grill denne til den er helt mør, ca 15 minutter på 200 grader.

Vask, skrell og kutt melon i terninger, og bland i salaten sammen med jordbærene.  Ha i olivenolje og sitronsaft, og bland til slutt i den bakte auberginen. Topp med grillet kyllingfilet og valnøtter.

Vel bekomme!

Fortell dine venner om dette: