Sky og fugl
Sky og fugl

Krydrede kyllingklubber med 3 sauser ca.4 porsoner

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 4 personer.

Kremete saus med røktpaprika1 dl kesam1 1/2 ts paprikapulver1 ts dijon senep1 ss cream fraichesalt&tabascoAvocadodipp2 avocado2 ss limejuice1-2 ts tabascosaltDipp med sannep og pepperrot2dl rømme2-3 ss med revet pepperrot 2 ss grov Dijon sennepsalt og pepper

Krydrede kyllingklubber med 3 sauser ca.4 porsoner

Fremgangsmåte

Kremete saus med røktpaprika.

bland alt og smak til med salt og tabasco.

Avocadodipp.

Fjern skallet på avokadoen og fjern steinen. Bland avokadoen og limen jevnt så det blir som en dipp. Smak til med salt og tabsaco. Hvis du skreller avokadoen på forhånd ha steinen i for atovokadoen ikke skal bli brun.

Dipp med sennep og pepperrot.

Blad alt og smak til.

Fortell dine venner om dette: