Sky og fugl
Sky og fugl

Hjemmelagde kyllingdumplings med sesamdipp

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 4 personer.

400 Kyllingkjøttdeig1 pakke Won ton Skins/Gyoza, eller lag egen dumplingdeig1 egg2 hvitløksbåter3 cm revet fersk ingefær1 ss finhakket koriander1 rød chillisaltSesamdipp:1 dl soyasaus2 ss sesamoljesaft av en lime1 ts sesamfrø

Hjemmelagde kyllingdumplings med sesamdipp

Fremgangsmåte

Bland kyllingkjøttdeigen med alle ingrediensene bortsett fra deigen, og prøvesmak etter å ha kokt eller stekt kjøttdeigen.

Legg ut won ton-platene på benken og tilsett 1-2 ts røre på hver plate. Pensle med vann rundt, og brett sammen. Stek lett i olje i en panne med lokk, ca 2 min. Tilsett ca 3 dl vann og sett på lokket. La vannet koke bort slik at det steker igjen. Server umiddelbart!

Hoisinsaus kan kjøpes ferdig i butikk.

Dipp:

Bland sammen og server.

Fortell dine venner om dette: