Sky og fugl
Sky og fugl

Kyllingfilet med chipotle rub, nypoteter, chorizo og pequillos

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 4 personer.

Kyllingfilet med chipotle rub:600g kyllingfilet1 pk chipotle rubNypotet, chorizo og pequillossalat:500g nypotet150g choritzopølse3 ss olivenolje1 boks pequillos1 bunt gressløkSaften fra 1 sitron

Kyllingfilet med chipotle rub, nypoteter, chorizo og pequillos

Fremgangsmåte

Kyllingfilet med chipotle rub:

Gni kyllingfileten godt inn med chipotle rub, og la den marinere i minst 30 minutter. Stek eller grill på middels varme i ca 8-10 minutter, til fileten er gyllen og gjennomstekt, kjernetemperatur 75 grader.

 

Nypotet, chorizo og pequillossalat:

Del nypotetene i grove biter, og kok de i godt saltet vann, til de er møre. Damp av vannet og hold lune.

Kutt chorizo i terninger, og stek i stekepanne til de er sprø.

Bland sammen nypoteter, olivenolje, stekt chorizo, pequillos i skiver og finkuttet gressløk, og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Server den stekte kyllingfileten sammen med nypotetsalaten. Vel bekomme!

Fortell dine venner om dette: