Sky og fugl
Sky og fugl

Albertines kyllinggrønnsakskarbonader

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 6 personer.

800g kyllingkjøttdeig1/2 løk - finhakket1 fedd hvitløk - finhakket1/2 paprika - finhakket50 g revne gulrøtter1 ts salt1 ts pepper2 ss timian1 krm revet muskattnøttsmør til stekingRis, stekte potetbåter eller pastaTomat, agurk, salat

Albertines kyllinggrønnsakskarbonader

Fremgangsmåte

For barna:

Finhakk løk, paprika og hvitløk

Finn frem rivjern og riv gulrøttene. Pass på fingrene og be mamma eller pappa hjelpe deg med den siste biten!

For de voksne:

Bland alle ingrediensene, og form til 6-8 karbonader

Stek i stekepanne på middels varme i litt smør eller olje, til de er gylne og gjennomstekte – ca 4 minutter på hver side

Server gjerne med friske grønnsaker og ris, stekte potetbåter eller fullkornspasta

Fortell dine venner om dette: