Sky og fugl
Sky og fugl

Kyllinglår med avocadosalat og korianderdip

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 4 personer.

4-8 stk fersk grillet kyllinglår1 stk agurk2 avocado, terninger6 stk rødløk i skiver6 stk røde chili, finhakket2 stk lime, skall og saften1 ss olivenolje1 ts sukkersalt etter smakKORIANDERDIP3 ss hakket koriander2 dl yoghurt1 ts limesaft1 ts Dijon sennep

Kyllinglår med avocadosalat og korianderdip

Fremgangsmåte

Kyllinglårene er ferdig krydret, legges på stekebrett og gjennomvarmes før servering i stekeovn på 195° C i  ca 15-20 minutter. Kan også varmes på grill.

Fjern innmaten i agurken, avocado deles i terninger, rødløk og chili strimles før alt blandes med lime og olivenolje. Smak til med salt og sukker.

KORIANDERDIP:

Bland dressing med koriander, yoghurt, limesaft og Dijon sennep.

Server med melon og ferske baguetter.

Fortell dine venner om dette: