Sky og fugl
Sky og fugl

Jørgens hjemmelagde kyllingfiletnuggets

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 4 sultne personer eller 6 passe sultne.

ca 1 kg kyllingfilet2 eggca 50 g parmesanca 50 g brødrasp/pankosalt og pepperca 1dl olje

Jørgens hjemmelagde kyllingfiletnuggets

Fremgangsmåte

 For barna:

Del kyllingfiletene i passe store biter

Pisk egg i en liten bolle og ha brødrasp i en annen

Dypp kyllingfiletene først i egg, og deretter rull dem i brødrasp

For de voksne:

Varm olje i en liten kasserolle. Vær forsiktig og ha et lokk klart siden varm olje er veldig, veldig varm. Legg kyllingfiletene i den varme oljen. Når paneringen er gyllenbrun (2-3 minutter hvis oljen er varm) tar du ut bitene og lar hvile på matpapir i noen minutter før servering.

Server gjerne med båtpoteter, stekte gulrøtter eller andre rotgrønnsaker, og coleslaw-salat.

Fortell dine venner om dette: