Sky og fugl
Sky og fugl

Kyllingquesadilla

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 4 personer.

600g kylling lårfilet fra Den Stolte Hane4 store tortilla lefser - eller 8 mindre lefser200g chevre4 stk finsnittet vårløk1 agurk100 g aspargesbønner1 pakke sukkererter2 stk granatepler1 pose blandet bladsalatSkallet og saften fra 1 sitron3 ss olivenoljeSalt og pepper½ dl ristede gresskarkjerner

Kyllingquesadilla

Fremgangsmåte

Kutt lårfileten i strimler, krydre med salt og pepper og stek i stekepanne til den er gjennomstekt.

Legg chevreost på den ene siden av tortillaen, og kylling og løk på den andre siden, og klem sammen.

Stek tortillaen i stekeovn i ca 10-15 minutter, til den er gyllen.

Vask, skrell og kutt salat, aspargesbønner og agurk.  Bland i sitronskall og saft, olivenolje og salt og peper. Topp til slutt med gresskarkjerner og granateplekjerner.

Server quesadillaen sammen med salaten.

Vel bekomme!

Fortell dine venner om dette: