Sky og fugl
Sky og fugl

Kyllingspyd med sataysaus

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 4 personer.

4 stk Den Stolte Hane ferdig stekt kyllingfilet evt 4 stk Kyllingfilet til steking8-12 grillspydEn boks/ett glass ferdig sataysausFersk korianderEnkel salat bestående av for eksempel vårløk, salatblader, reddik og agurk4 dl jasmin ris

Kyllingspyd med sataysaus

Fremgangsmåte

Kok ris etter anvisning på pakken. Kutt opp salat.
Varm opp sataysausen. Del de ferdig stekte kyllingfiletene på langs og træ på grillspyd (evt stek kyllingfilet på middels høy varme til de er gjennomstekt før du deler filetene på langs). En kyllingfilet bør deles i 2 eller 3 deler.

Hell sausen over kyllingen før servering og dryss over fersk koriander. Server med salat og ris.

Velbekomme!

Fortell dine venner om dette: