Sky og fugl
Sky og fugl

Lun kyllingsalat med Qunioia, limabønner og limevinagrette

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 2 personer.

400 g kyllingfilet1 pk Haugengruppen Wild garlic1 pk qunioia1 pk lima bønner2 ss solsikke oljeSaften fra 2 lime1 rødløk1 potte koriander4 stk tomater

Lun kyllingsalat med Qunioia, limabønner og limevinagrette

Fremgangsmåte

Mariner kyllingfileten som anvist på pakken.

Stek kyllingfileten i panne eller ovn til den er gyllen og gjennomstekt. Kjernetemperatur 75. grader.

Kok quinoaen og limabønnene som anvist på pakken, og bland sammen med limesaft, finkuttet koriander og rødløk.

Ha til slutt i grovhakkede tomater, og smak til med limesaft salt og pepper.

 

Server den stekte kyllingfileten sammen quinoasalaten.

Vel bekomme!

Fortell dine venner om dette: