Sky og fugl
Sky og fugl

Muffins med Frokostbacon av kylling

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 4 personer.

2 pakker Frokostbacon av kylling4 egg4 ss brokkoli i små buketter4 ss fetaost i terninger½ paprika4 stk store muffinsformer

Muffins med Frokostbacon av kylling

Fremgangsmåte

Kle muffinsformene med kyllingbacon som vist i videoen og sett på et stekebrett.

Visp sammen eggene. Kutt grønnsakene å små biter/skiver og ha i formen sammen med fetaosten. Hell til slutt over de sammenpiskede eggene, slik at det ca 1 cm igjen til kanten av formen.

Stek muffinsene i ca. 15 min på 200 grader, til de har en fast konsistens. Avkjøl og server.

Muffinsene kan gjerne lages opp dagen før og oppbevares i kjøleskap til servering.

 

Fortell dine venner om dette: