Sky og fugl
Sky og fugl

Pias perfekte pannekakewrap

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 6 personer.

ca 600 g (1pk) kylling lårfilet (kan fint bruke kyllingfilet også)200g smøreost2 stk crispy salat1stk rødløk - finhakk200g aioli (kan kjøpes ferdig eller lages fra bunnen)1/2 paprika - finhakket1 boks mais1/4 ts chilikrydder eller en liten bit fersk chili1/2 paprikakrydderolje til stekingGROV PANNEKAKERØRE:6 dl melk3 dl grovt mel eks sammalt hvete (evt 1,5 dl hvetemel og 1,5 dl havregryn)3 eggmargarin eller smør til steking

Pias perfekte pannekakewrap

Fremgangsmåte

For barna:

 

Du har ansvaret for pannekakerøren!

Bland melk og mel til en fin og jevn røre

Fordi det kan være litt vanskelig å knuse egg uten å få med skallet lønner det seg å knuse ett og ett egg i en kopp først. Da kan du enkelt plukke ut eggeskall med en skje og putte ett og ett egg i røren.

For de voksne:

Kyllingfilet eller kyllinglår kan enkelt stekes i stekepanne, eller settes i ovnen med steketermometer. Ta ut kyllingen når den når 70 grader.

Finhakk løk

Skyll og del salat

Finhakk paprika og ha i en stekepanne sammen med en boks mais. Tilsett olje og krydder og stek til maisen får en gyldenbrun farge.

Stek pannekaker og smør på smøreost. Legg på salat, løk og stekt mais/paprika.

Topp med aioli og nyyyyt.

PS: Det er selvsagt helt i orden å bytte ut og finne på nye smakstilsetninger!

Fortell dine venner om dette: