Sky og fugl
Sky og fugl

Parmesanpanert kyllingfilet med tomat og basilikumsalat

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 2 personer.

Parmesanpanert kyllingfilet:2 stk kyllingfilet, delt i to horisontalt100 g parmesan1 eggSalt og pepperTomat og basilikumsalat:1 kurv tomater1 potte basilikum½ fedd hvitløk2 ss balsamico eddik1 neve pinjekjerner

Parmesanpanert kyllingfilet med tomat og basilikumsalat

Fremgangsmåte

Parmesanpanert kyllingfilet

Krydre filetene med salt og pepper, og vend de i sammenpiskede egg.

Vend deretter i finrevet parmesan.

Stek de panerte filetene i en teflonpanne stekepanne på middels varme i ca 5-7 minutter på hver side, til de er gyllene, sprø og gjennomstekt. Filetene kan også gratineres i stekeovn under grillelementet i ca 5 minutter.

 

Tomat og basilikum salat:

Grovhakk tomater og basilikum, og bland sammen med finhakket hvitløk. Smak til med balsamico, og topp til slutt med pinjekjerner.

Server kyllingfileten sammen med tomatsalaten.

Vel bekomme!

 

Fortell dine venner om dette: