Sky og fugl
Sky og fugl

«Pulled chicken» i sprø filodeig med sweet chili saus

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 4 personer.

4 stk ferdig grillede kyllinglår1 egg8 blad filodeigI fl sweet chilisaus

«Pulled chicken» i sprø filodeig med sweet chili saus

Fremgangsmåte

Varm opp kyllinglårene til de er gjennomvarme i stekeovn, og riv kjøttet fra benet. Ha kjøttet i en bolle, og bland inn 2 ss med Sweet chili saus. Bland godt sammen til du har en jevn masse.

Legg frem et blad filodeig, og legg en tynn stripe med revet kyllingkjøtt midt på.

Rull deretter sammen stramt, til en jevn pølse. Lim til slutt igjen kantene med sammenpiskede egg.

Stek rullen i en varm panne i litt olje, til den er gyllen og sprø. Del deretter rullen i tre, og server sammen med sweet chili saus.

 

Vel bekomme!

Fortell dine venner om dette: