Sky og fugl
Sky og fugl

Varme kyllingvinger med dipp og salat

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 4 personer.

1 stor pakke grillede Den Stolte Hane kyllingvinger, evt 2 små pakker150 g fetaost200 g kesam naturell200 g grønne oliven uten sten100g syltet paprika – her kan du også bruke fersk paprika som du koker opp i lake. Anvisning i tilberedningsfeltet2 ss ansjos, hakkede2 ss kapers, hakket2 tomater, terninger3 ss hakket persille3 ss olivenolje1 sitron, skall og saft

Varme kyllingvinger med dipp og salat

Fremgangsmåte

Sett stekovnen på 180 grader og varm de ferdig grillede kyllingvingene i ca 10-12 minutter. Når du har satt inn vingene – smule osten og bland med kesam i en liten skål eller bolle. Finn frem en ny, litt større skål. Del oliven i to og skjær paprika i terninger. Bland i resten av ingrediensene og smak til med krydder.

Server med nystekte kyllingvinger!

Syltet paprika: Lag en lake av 1-2dl sukker, 0,5-1 dl eddik og ¼- ½ ts malt ingefær. Skjær opp paprika i strimler og legg i et glass som du har lokk til. Kok opp laken til sukkeret er helt oppløst og hell over paprikaen. Sett lokk på mens laken fortsatt er varm. Avkjøles og oppbevares kjølig.

Velbekomme!

Fortell dine venner om dette: