Sky og fugl
Sky og fugl

Wraps med kylling og karsedressing

Ingredienser

Oppskriften er beregnet på 4 personer.

Omtrent 400 g kyllingkjøtt fra ferdig butikkgrillet kylling (kan erstattes med grillede kyllinglår)4 blader roman salatCa 4 blader rosé salat eller annen salat etter eget ønske4-5 reddikerSalt og pepper, eller annet krydder av eget ønske4 tortillalomperKarsedressing:2 små esker kjøpt karse2 dl majones2 ss rømmeSalt og pepper

Wraps med kylling og karsedressing

Fremgangsmåte

Start gjerne med dressingen; Finkutt karse og bland med majones og rømme. Smak til med salt og pepper.

Påfør et lag med brønnkarse dressing på lompene, legg på salatblader og tynne skiver reddik. Topp med kylling og krydre med salt og pepper eller annet krydder etter eget ønske. Rull sammen og del i to. Tips: rull de ferdige lompene inn i bakepapir – enkelt å spise, enkelt å ta med!

Velbekomme!

Fortell dine venner om dette: