STEKT og SPISEKLAR

Oops...
Slider with alias stekt-og-skivet not found.

Ja, vi elsker STEKT&SPISEKLAR kyllingfilet!

Å spise sunt på farta er en utfordring i seg selv, men at du faktisk finner produkter som er like gode på farta som hjemme til lunsj eller som en enkel middag er helt genialt. Uten søl og uten oppvask.

Spis kalde rett fra pakken, varm opp i mikro, i ovn eller lett i stekepannen.

Stekt & Spiseklar skal være en serie med KYLLINGFILET med de aller diggeste smakene. Kyllingfilet er et fettfattig alternativ som egner seg meget godt til å smaksette.

I vår serie finner du blant annet Stekte & Skivet Soltørket Tomat, Naturell og Cæsar. Du finner Kreolsk Sandwichfilet, Taco og herlige og smaksrike spyd med smak av Satay og Thai.

Alle produktene er selvsagt fri for allergener!

Vi heier på sunn og bærekraftig mat, og vi jobber hver eneste dag for at vår kylling skal være den tryggeste og ikke minst den mest bærekraftige kyllingen i verden.

Faktisk er vi ikke så rent lite stolte av at vår visjon er at vi innen 2025 skal være så nær klimanøytrale som overhodet mulig i vår produksjon.

For at vi skal nå vår NULLVISJON hva utslipp angår jobber vi hver eneste dag med å redusere matsvinn til NULL, gjenvinning av all emballasje og gjenvinning av energi vi bruker både ute på våre gårder og i vår produksjon. Vi har begynt testing av solceller ute på gårdene våre. Vi jobber med å redusere transport, vi skal bruke grønn energi og i løpet av 2020 skal all vår emballasje både være resirkulerbar og komme fra resirkulerte materialer – og selvsagt bruker vi ikke antibiotika i vår kyllingproduksjon.

Fortell dine venner om dette:
Sky og fugl

Relaterte artikler

Sky og fugl
Den Solte Hane
Den Solte Hane