Sky og fugl
Sky og fugl

BBQ Grillet Minuttfilet med tilbehør

BBQ Grillet Minuttfilet med tilbehør

Fremgangsmåte

Start med å sylte løk! Kok opp løk med eddik, sukker og vann og avkjøl. Drener løken.
Skjær tomatene i små biter og bland med drenert løk, olivenolje, salt og pepper. Stek bacon etter anvisning på pakken. Legg på fat og topp med ost, bacon og urter.

Grill kyllingfiletene på begge sider (evt stek minuttfilet i stekepanne 2-3 minutter på hver side på middels høy varme). Pensle med BBQ saus like før fileter er ferdig grillet. Kyllingen er ferdig når den interne temperaturen er + 70 ° C. Grilles kyllingfiletene på kullgrill med lokk kan kjøttet få svak rosa farge på grunn av røyken. Du ser at kyllingen er ferdig grillet når kjøttsaften er gjennomsiktig klar, uten innslag av rosa.

Velbekomme!

Fortell dine venner om dette: