Sky og fugl
Sky og fugl

Crispy kyllingfilet med tilbehør

Crispy kyllingfilet med tilbehør

Fremgangsmåte

Tilberedning:

Mariner kyllingfiletene i rød pesto i minimum 4 timer- og gjerne over natten.

Tørk lett av filetene.

Bland hvetemel med vann til en tykk røre.

Knus nachos i en pose med en kjevle, og ha de knuste nachosene på en tallerken eller i en skål

Hell meldblandingen over kyllingfiletene og vend slik at kyllingfiletene er dekket av mel og vannblanding. Vend deretter filetene i knust nachos slik at du får en fin crispy overflate.

Stek filetene i en middels varm stekepanne med litt olje i, i ca 7-10 minutter på hver side.

 

Skyll rødbetene, og skjær av toppen, ca 5 cm over roten.

Kok rødbetene «al dente», avkjøl dem og dra av skallet. Stek deretter på svak varme med smør i en stekepanne. Smak til med salt og pepper.

 

Server kyllingen sammen med rødbetene, creme fraice og pynt med bladsalat.

 

Vel bekomme!

 

Fortell dine venner om dette: