Sky og fugl
Sky og fugl

Grillet lårfilet med aubergine

Grillet lårfilet med aubergine

Fremgangsmåte

Legg kyllingen i marinade i forkant av grillingen, eller pensle på grillolje under steking
Tenn grillen og sørg for å ha god glød. Griller du kyllin med skinn, legg skinnsiden ned på høy varme slik at skinnet får en fin farge. Snu og grill siden den indirekte varme – fortrinnsvis med et lokk på. Har du steketermometer er kyllingen ferdig grillet når termostaten viser 70grader.

Bland olivenolje, hvitløk og sitronskall i en liten bolle. Pensle auberginene med blandingen og krydre med salt og pepper. Grill over høy varme i ca 1-2 minutter på hver side.
Skrell og skjer opp agurk i tynne strimler og bland med yoghurt, salt, pepper og sitronsaft.
Legg de grillede auberginene på et serveringsfat og dander med agurkdressing, delte tomater, oliven og basilikum.

Velbekomme!

Fortell dine venner om dette: