Sky og fugl
Sky og fugl

Konfitert Kyllinglår med hvitløk og ratatouille

Konfitert Kyllinglår med hvitløk og ratatouille

Fremgangsmåte

Konfitert Kyllinglår:

Gni inn kyllinglårene med havsalt. Legg de så lagvis i en kjele. Ha i hvitløksfedd med skall og timian, og fyll på med olje til det dekker. La Kyllinglårene trekke på svak varme i ca 2 timer, til de er gjennomstekte og møre. Avkjøl tilslutt kyllinglårene i oljen.

Ved servering varmes kyllinglårene raskt opp i stekeovn med grillelement, slik at de får et sprøtt og gyllent skinn.

 

Ratatouille:

Kutt alle grønnsakene i terninger, og stek de i en stekepanne med olivenoljen til de er blanke. Ha i hakkede tomater, og la dette småkoke i ca 30 minutter, til grønsakene er møre. Smak til med salt, pepper og friske krydderurter.

Server de konfiterte kyllinglårene sammen med varm ratatouille

Vel bekomme.

Fortell dine venner om dette: