Sky og fugl
Sky og fugl

Lårklubber med friskt tilbehør

Lårklubber med friskt tilbehør

Fremgangsmåte

Tilberedning

Krydre kylling lårklubber med salt og pepper og stek  midt i ovnet på  225 °C i ca 20 minutter. Har du god tid kan du gjerne legge lårklubbene i kjøleskap noen i kjøleskap i en pose med salt og pepper og evt litt matolje.

Del eplene og fjern kjernen. Bland brødsmuler, smør, sukker, nellik, hakkede mandler og revet ingefær sammen. Fordel fyllet i hullet av eplene. Sett eplene på et stekebrett og ovnsbak på 200 ° C i ca. 12 min. Oppskriften er beregnet på et halvt eple per porsjon. Denne kan du selvsagt doble hvis familien er glad i epler!

Ha selleri og revet eple i en food prosessor og bland med strimlet rødkål og persille.

Bland dressingen og hell over salaten.

Server de varme kyllingklubbene med bakte epler og rødkålsalat.

Vel bekomme. Håper det smaker

Fortell dine venner om dette: