Sky og fugl
Sky og fugl

Kylling overlår med hoisinsaus

Kylling overlår med hoisinsaus

Fremgangsmåte

Kylling overlår med hoisinsaus

Krydre overlårene med salt og pepper, og gni de inn med solsikkeolje.

Stek overlårene på 200 grader i ca 25 minutter til de er gjennomstekte og gyllene (kjernetemperatur 72 grader)

Ta så ut overlårene fra ovnen, og glaser de med hoisinsaus. La overlårene hvile og marinere i ca 10 minutter før servering.

 

Appelsin og fennikelsalat

Vask og Kutt fennikelen i tynne skiver, og ha de i isvann.

Skrell appelsinen, og kutt den i grove biter. Ta fennikelen ut av vannet, og tørk godt av. Bland deretter sammen med appelsin og olivenolje, og smak til med salt og pepper.

Server de stekte og marinerte overlårene sammen med appelsin og fennikelsalaten.

Vel bekomme!

Fortell dine venner om dette: