Sky og fugl
Sky og fugl

Kyllingfilet med kålsalat i tortillalefse

Kyllingfilet med kålsalat i tortillalefse

Fremgangsmåte

Mariner kylling minuttfiletene i BBQ sausen (dette kan gjøres dagen før). Grill disse til en kjerne temperatur på mellom 70-72 grader på enten flatgrill, grill eller i panne.

Strimle rødkålen i fine strimler og massér inn saltet slik at kålen slipper litt av væsken. Skrell eplene og kutt opp de og løken i tynne staver, bland så med kålen.

Tilsett eplejuicen og eddiken, deretter majonesen og creme fraicheen. Bland alt og smak til med nykvernet sort pepper, salt og frisk hakket koriander. Lag gjerne kålsalaten dagen før så har du alt klart til en enkel middag.

Grill eller stek tortillalefsen raskt før du fyller de på den ene siden med kålsalaten og den lune nygrillede minuttfileten. Topp gjerne med rødløk i tynne skiver og mer fersk koriander.

Fortell dine venner om dette: