Sky og fugl
Sky og fugl

Kyllingklubber med rød coleslaw

Kyllingklubber med rød coleslaw

Fremgangsmåte

Krydre lårklubber med ønsket krydder eller marinade og sett i stekeovn på 200° C i ca 25 minutter
Bland først marinaden i en bolle. Legg deretter kyllingklubbene over i en pose. Hell marinaden over i posen sammen med kyllingen og bland godt. Lukk posen og la kyllingen marinere i kjøleskapet i minst 2 timer, gjerne natten over.

Dekk en langpanne med aluminiumsfolie og sett en stekerist over den.  Legg kyllingklubber på en stekerist og stek de på 200 grader i ca 45 minutter. Sett en langpanne med bakepapir/folie under, slik at kraften kan renne ned i den.  Pensle gjerne med ekstra marinade underveis.

 

RØD COLESLAW:
Strimle kål og salt lett, press ut væsken.  Bland kål med delte ananasskiver. Finhakk chili og vend i. Bland  majones, rømme og spinat. Krydre med salt og pepper.

Serveres med potetbåter eller stekte poteter.

Fortell dine venner om dette: