Sky og fugl
Sky og fugl

Kyllinglasagne

Kyllinglasagne

Fremgangsmåte

Stek løk i en stekepanne til den er blank. Ha i kyllingkjøttdeigen og stek til kjøttdeigen er gjennomstekt.  Ha i tomatpurrè, ketchup, og krydder og la dette koke i ca 10 minutter. Smak til med salt, pepper og krydder.

Ha hvit saus i bunnen av en ildfast form. Strø over revet ost, og legg på et lag med pastaplater. Ha deretter på et lag med kjøttsausen. Gjenta 2 ganger, og avslutt med et lag ost. Topp med parmesan.

Stek i ovn på 220 grader i ca 25 minutter til lasagnen er gjennomstekt og gyllen.

Server gjerne med en god salat med ruccola, mango, avokado, agurk, fetaost og tomat.

Vel bekomme!

 

*Hvit saus kan du enten kjøpe på pose eller lage enkelt selv:

Smelt margarin/smør i en gryte. Ta gryten av platen og tilsett mel og rør sammen. Tilsett litt av melken og rør godt. Sett gryten tilbake på platen og rør ut klumpene. Når blandingen blir tykk sper du med mer melk. Kok opp og spe med mer melk til du har en jevn og god hvit saus.

Fortell dine venner om dette: