Sky og fugl
Sky og fugl

Kyllingpiroger med salat

Kyllingpiroger med salat

Fremgangsmåte

Finn frem en skjærefjøl og en god kniv, og hakk gul løk og paprika i små biter. Fres løken myk og tilsett kyllingkjøttdeigen, og stek til den er ferdig og har en lys brun overflate. Legg i terninger av paprika og smak til med tacokrydder. Det kan gjerne være litt spicy.

Lag deigen etter anvisning fra produsent, evt lag en deig selv.

Del deigen i fire biter, som du former som boller. Disse bollene skal kjevles ut til runde kaker på ca 15 cm i diameter. Fordel fyllet på sirklene, og brett deigen over slik at du sitter igjen med en fylt halvmåne.  Klem sammen kantene slik at fyllet ikke faller ut.

Legges på en bakepapirkledd plate, og pensles med et vispet egg. Stekes på 225°C i 15 min.

La pirogene avkjøles på rist.

Serveres med en god salat og litt rømme til.

Tips! Nydelig måltid med en salat til. Godt som mellomåltid, og lett å ta med ut på tur!

 

Fortell dine venner om dette: