Sky og fugl
Sky og fugl

Marinerte grillspyd

Marinerte grillspyd

Fremgangsmåte

Tilberedning:

Skjær kyllingfiletene i store terninger. Legg terningene i smokey honey marinade. Kyllingfiletene kan gjerne ligge noen timer i marinade for best resultat. Når du legger kyllingfiletene i marinade kan du gjerne legge grillspyd i vann hvis disse er av tre, slik at disse ikke blir antennelige på grillen.

 

Tre kyllingfilet i terninger på spyd og ha dem på grillen eller i stekeovn. Grilles ca 3 min på hver side.

 

Skrell og kjerne gresskar og skjær i biter, ca 2 x 2 cm. Bland gresskarbitene med salt og pepper i en ildfast form og tilsett ca halvparten av oljen. Sett i forvarmet ovn på 180 ° i ca 15-20 minutter. Når du tar ut formen av ovnen blander du umiddelbart med rødløk i skiver og la avkjøle.

Kutt paprika i terninger og bland sammen med gresskar.

Lag en dressing saften fra sitron og raspe av ca 1 ss sitronskall som du blander med den resterende halvparten av olivenoljen. Hell dressingen over gresskarene og strø over med ruccolasalat og gresskarfrø og server med honningmarinerte grillspyd.

 

Velbekomme!

Fortell dine venner om dette: