Sky og fugl
Sky og fugl

Marokkanske kyllingspyd med tilbehør

Marokkanske kyllingspyd med tilbehør

Fremgangsmåte

Kutt kyllingfileten i ca 1 cm brede skiver, og mariner dem i yoghurt som er blandet med sitronsaft, olivenolje, hvitløk, paprika og spisskummin. Sett det kjølig i minst 30 minutter

Sett filetene på spyd og grill dem ca 3 minutter på hver side.

Kok opp buljongen, og ha i couscousen. Ha på lokk, og la de trekke i ca 15 minutter.

Skjær auberginer i skiver, dryss med salt og la det trekke i ca 15 minutter. Skyll så saltet av, tørk vannet og pensle de med olivenolje. Grill aubergineskivene i ca 5 minutter på hver side, til de er sprø og gyllene.

Bland auberginer skivene med couscousen, halve Cherry tomater, sitronskall eddik og olivenolje.

Pynt til slutt med fetaost og ruccola, og server salaten sammen med spydene.

Håper det smaker!

Fortell dine venner om dette: