Sky og fugl
Sky og fugl

Minipai med kylling

Minipai med kylling

Fremgangsmåte

Tilberedning:

Bland raskt deigen sammen i food prosessor eller for hånd. Trykk deigen ut i aluminiumsformer- her kan du også benytte et muffinsformbrett. Pass på at deigen går oppover kantene og ikke bare i bunnen.

Prikk deigemnene med gaffel og forstek på ca 200grader i ca 8 minutter.

Stek løken i smør, tilsett kjøttdeigen og stek til kjøttdeigen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. Tilsett tomatsaus og smak til med urter. La det hele småkoke sammen i noen minutter. La avkjøles litt.

Legg kyllingkjøttdeig i formene og topp med revet ost og delte cherrytomater.

Visp sammen eggeblandingen, salt og pepper og hell over til slutt før du steker i stekeovn på 200grader i ca 15 minutter.

Paiene kan spises varme eller kalde – lag gjerne noen ekstra og send med barna i matpakken dagen derpå.

Velbekomme!

 

Fortell dine venner om dette: