Sky og fugl
Sky og fugl

Fylt Minuttfilet med gnocchi

Fylt Minuttfilet med gnocchi

Fremgangsmåte

Varm en stor stekepanne eller kjele med rikelig med olivenolje og stek løk og hvitløk mykt. Tilsett selleri og gulrot og fortsette frese en kort stund. Slå over knuste tomater, tilsett sukker og kok opp. La det hele småkoke i ca 20 minutter, rør av og til. Krydre med salt og pepper.

Del kyllingfiletene på langs slik at de kan åpnes som en bok. Krydre filetene på alle sider. Åpne opp og legg en skje finhakkede oliven og revet parmesanost inni hver filet og brett over. Fest med tannpirkere eller bind rundt med hyssing. Stek filetene i en varm panne med smør eller margarin til de er gjennomstekt og pent brunet på begge sider.

Kok opp gnocchi (evt annen pasta) i rikelig med saltet vann til de flyter opp til overflaten. Hell av vannet og hell over tomatsausen. Serveres straks med kyllingfilet, revet parmesan og ruccolasalat.

Velbekomme!

Fortell dine venner om dette: