Sky og fugl
Sky og fugl

Pelles pytt i panne

Pelles pytt i panne

Fremgangsmåte

For barn:

 

Vask, skrell og kutt grønnsakene i fine terninger.

For de voksne:

Kok grønnsakene i ca 10 minutter i lett saltet vann,og avkjøl i kaldt, rennende vann. Sil av vannet og la de renne av seg.

Kutt kyllingfiletene og lårfiletene i terninger.

Finn frem en stor stekepanne, og stek kyllingen i smør eller olje til den er gyllen. Ha så i de kokte grønnsakene, og stek  videre til kyllingen er gjennomstekt og grønnsakene møre. Smak til med salt og pepper.

Topp med persille, og server.

Ønsker du å ha litt revet ost på topp og sette noen minutter i stekovn, er det selvsagt også lov.

PS. Lager du dobbel porsjon er dettte en tipp topp restemiddag som du varmer lett mellom fotballtrening og turnoppvisning!

 

Fortell dine venner om dette: