Sky og fugl
Sky og fugl

Pulled kyllingburger med tilbehør

Pulled kyllingburger med tilbehør

Fremgangsmåte

Krydre kyllinglårene og grill dem på indirekte varme i ca 30.40 minutter, med lokk.

Dersom du ikke har grill kan du steke i steke ovn i på 180 grader i ca 30-40 minutter, til de er gjennomstekt og kjøttet slipper fra benet.

Avkjøl lårene, og skill kjøttet fra ben. Riv så kjøttet i strimler med 2 gafler.

Skjær løk i terninger, og stek løk og hvitløk i litt olje, til det er blankt.

Bland  sammen med kyllingkjøttet. Ha i BBQ saus og smak til.

Dressing

Bland ingrediensene til dressingen og sett denne kjølig.

Syltet rødløk

Kok opp vann, eddik og sukker. Ha i løken og avkjøl i laken.

Ha kylling, dressing og syltet løk i burgerbrødene og topp med salat.

Vel bekomme!

Fortell dine venner om dette: