Sky og fugl
Sky og fugl

Stekt kyllingbryst med bønnesalat

Stekt kyllingbryst med bønnesalat

Fremgangsmåte

Stek kyllingbrystene i ovn eller stekepanne til de er gjennomstekt. Stek først med skinnsiden ned (ca 7 min), så vend.

I stekeovn: Brune gjerne lett i pannen før du setter brystene i stekeovn på ca 180 grader med steketermometer. Ta ut brystene når termometeret viser 62 grader og la hvile på kjøkkenbenken noen minutter før servering.

Kok bønner og vårløk i 3 minutter i lettsaltet vann, og avkjøl i kaldt vann. La de dryppe godt av seg.

Vend de kokte grønnsakene sammen med oliven, soltørkede tomater og marinert hvitløk. Ha over olivenolje og fetaost i terninger. Topp med blader av basilikum.

 

Server gjerne med med nybakt brød.

Vel bekomme.

Fortell dine venner om dette: