Sky og fugl
Sky og fugl

Varme kyllingvinger med dipp og salat

Varme kyllingvinger med dipp og salat

Fremgangsmåte

Sett stekovnen på 180 grader og varm de ferdig grillede kyllingvingene i ca 10-12 minutter. Når du har satt inn vingene – smule osten og bland med kesam i en liten skål eller bolle. Finn frem en ny, litt større skål. Del oliven i to og skjær paprika i terninger. Bland i resten av ingrediensene og smak til med krydder.

Server med nystekte kyllingvinger!

Syltet paprika: Lag en lake av 1-2dl sukker, 0,5-1 dl eddik og ¼- ½ ts malt ingefær. Skjær opp paprika i strimler og legg i et glass som du har lokk til. Kok opp laken til sukkeret er helt oppløst og hell over paprikaen. Sett lokk på mens laken fortsatt er varm. Avkjøles og oppbevares kjølig.

Velbekomme!

Fortell dine venner om dette: