Sky og fugl

Fersk Kyllingbryst med Skinn

Kyllingbryst med Skinn

Ingredienser: 100% norsk kyllingfilet med skinn fra stolte familiegårder på
Jæren. Næringsinnhold: 100 g vare gir ca 529 kJ (126 kcal) og inneholder:
4,6 g fett, hvorav 1,3 g mettet fett, 0 g karbohydrat, 21,1 g protein og 0,2 g
salt. Saltinnholdet kommer fra naturlig natrium i råvaren. Oppbevaring:
Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet: Se datostempling. Pakket i beskyttende
atmosfære. Tilberedning: Tilberedes i stekepanne på
middels temperatur i ca 8-12 minutter eller i stekeovn i ca
15 minutter på 200°C. Produktet må stekes/varmebehandles
til det er gjennomstek (min. kjernetemperatur 75°C).
La filetene hvile i 3-4 minutter før servering.

Sky og fugl
Fortell dine venner om dette: