
Det enkle er ofte det beste
Ingredienser
Kylling og Asparges
Asian Glaze
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Her kan du imponere stort på få minutter
Slik gjør du
ASIAN GLACE
Lag karamell med brunt sukker, ha over
soya og østersaus. Kok/reduser med
ingefær, sitrongress, limeblad og chili. Sil
av ved ønsket konsistens og ha over på en
spruteflaske.
Blansjer lett aspargestoppene i godt saltet
vann i max 1 min. Ha over i bolle med
isvann. Dette for å stoppe kokeprosessen
og for å fremheve den fine fargen. Friter
kylling bites til de er gyldene og crispy.
Ca. 3-4 min på full styrke. Ved fritering i
kjele, bruk 1-2 liter nøytral olje som f.eks
solsikkeolje.
Ta tresleiv testen for å se om oljen er varm
nok. Når det bobler rundt tresleiven er
oljen varm nok, ca 160-170 grader.
Dette er en superenkel og rask sharing rett
eller som en liten amouse bouche. Funker
også utmerket til asiatisk tapas
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
