CrispProject2021-227-2-instagram

Det enkle er ofte det beste

min |

Her kan du imponere stort på få minutter

Ingredienser

Kylling og Asparges

400 g
Aspargestopper
2 pk
Rød Shiso

Asian Glaze

250 g
Brunt sukker
130 g
Soyasaus
50 g
Østersaus
50 g
revet ingefær
13 g
sitrongress
20 g
limeblad
30 g
chili

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Her kan du imponere stort på få minutter

Slik gjør du

ASIAN GLACE
Lag karamell med brunt sukker, ha over
soya og østersaus. Kok/reduser med
ingefær, sitrongress, limeblad og chili. Sil
av ved ønsket konsistens og ha over på en
spruteflaske.

Blansjer lett aspargestoppene i godt saltet
vann i max 1 min. Ha over i bolle med
isvann. Dette for å stoppe kokeprosessen
og for å fremheve den fine fargen. Friter
kylling bites til de er gyldene og crispy.
Ca. 3-4 min på full styrke. Ved fritering i
kjele, bruk 1-2 liter nøytral olje som f.eks
solsikkeolje.

Ta tresleiv testen for å se om oljen er varm
nok. Når det bobler rundt tresleiven er
oljen varm nok, ca 160-170 grader.
Dette er en superenkel og rask sharing rett
eller som en liten amouse bouche. Funker
også utmerket til asiatisk tapas