
Chicken Sticks med ostedipp
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Slik gjør du
Ta av den ytterste ebalasjen på osten, men la den ligge i papir /tre-formen. Stek osten i ovn på 180 grader i 10-15 minutter. Kutt forsiktig av toppen på osten og løft den forsiktig av, strø over finsnittet vårløk og cornichons og hakket timian.
Stek kylling sticksene i en varm panne med litt naturell olje. Ha i en klatt smør helt på slutten og la det bli nøttebrunt før du tar de ut av pannen. Tre de stekte kyllingsticksene på et grillspyd og server med den varme osten.
Det finnes mange oster som egner seg godt til å bake i ovn på denne måten, prøv gjerne med Vacherin Mont d’or, Reblochon, Camenbert, og noen typer Brie.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
