hjerteskjellsalat

Hjertesalatbåter

10 min | Enkel

En sunn og frisk taco av hjertesalatblader.

Ingredienser

Hjertesalatbåter

1 pakke
planteprotein
8 blader
hjertesalat
1 boks
mais
2 dl
syltet rødløk
1 stk
mango
4 stk
vårløk
1 stk
chili
8 ss
guacamole
2 stk
avokado
1 stk
lime, saften
2 fedd
hvitløk
1 potte
koriander
100 g
tortillachips
8 ts
rømme

Syltet rødløk

3 stk
rødløk
1 dl
eddik
1 dl
vann
1 ss
sukker

INGREDIENSER

INGREDIENSER

En sunn og frisk taco av hjertesalatblader.

Slik gjør du

Syltet rødløk

Bland eddik sukker og vann i en liten kasserolle kok det opp, kutt rødløk i skiver. Avkjøl laken og hell over rødløken la det stå i 2 – 3 timer. Kan også kjøpes ferdig i butikk.

Varm opp planteprotein.

Mos avocado og bland med presset hvitløk, finkuttet koriander, saften fra en lime og smak til med salt og pepper.

Finhakk chili. Skjær mango i båter og skjær vårløk i strimler.

Bruk hjertesalatbladene som bunn og legg det andre lagvis oppå.

Dryss på med knuste tortillachips og finhakket chili etter ønske.