kylling risotto

Kremet kyllingrisotto med Crispy Sticks

min |

Ingredienser

400 g
Kylling Crispy Sticks
3 dl
Risotto ris
1 dl
Hvitvin
10 dl
kyllingkraft
100 g
Parmesan
2 stk
Sjalottløk (store)
1 fedd
hvitløk
50 g
smør
1 dl
kremfløte
50 g
Røde karsespirer
Salt
Pepper

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Slik gjør du

Finhakk sjalottløken og hvitløken.

Kok opp kyllingkraften. Fres løk, hvitløk og ris raskt i en vid kjele med solsikkeolje.

Ha så i hvitvin og la det koke inn i risen under stadig omrøring. Tilsett så den varme kraften litt etter litt mens du rører forsiktig i ca. 18-20 minutter (trenger den mer veske kan du spe med mer kraft eller kokende vann).

Sett den til side når risen er al dente og rør forsiktig inn lettpisket kremfløte og deretter finrevet parmesan. Smak til med salt og pepper.

Stek kylling sticksene i en varm panne med litt naturell olje.

Ha i en klatt smør helt på slutten og la det bli nøttebrunt før du tar de ut av pannen og skjærer de i 1 cm tykke biter.

Dander de pent over risottoen. Garner gjerne med litt spirer eller hakkede urter.