
Mix-kurv Sticks og Bites
min |
Ingredienser
200 g
Kylling Crispy Sticks
200 g
Kylling Crispy Bites
2.5 stk
Rødløk
1 dl
Hvitvinseddik
2 dl
Sukker
3 dl
Vann
2 stk
Stjerneanis (kan sløyfes)
3.5 stk
Vårløk
20 g
Sesamfrø, sorte og hvite
1.5 dl
Majones
1 ss
Sriracha saus
1 stk
Sitron
50 g
Smør
Salt
Pepper
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Slik gjør du
Ha sukker, eddik, vann og stjerneanis i en gryte og kok opp laken så sukkeret løser seg opp.
Kutt rødløk i skiver og ha i laken. Størrelsen på løkskivene bestemmer du, men det er en fordel om skivene er like store.
Tiden i laken vil også variere i forhold til tykkelsen på skivene.
Juster ned varmen og la rødløken ligge til den er al dente eller til ønsket konsistens.
Rist sorte og hvite sesamfrø i en tørr panne til de er gyldne og fine.
Finsnitt vårløk i pene små ringer. Smak til majones med sriracha saus (ha i så mye du ønsker), sitron og litt salt.
Stek kylling sticksene og bitesene i en varm panne med litt naturell olje.
Ha i en klatt smør helt på slutten og la det bli nøttebrunt før du tar de ut av pannen.