
Mix-kurv Sticks og Bites
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Slik gjør du
Ha sukker, eddik, vann og stjerneanis i en gryte og kok opp laken så sukkeret løser seg opp.
Kutt rødløk i skiver og ha i laken. Størrelsen på løkskivene bestemmer du, men det er en fordel om skivene er like store.
Tiden i laken vil også variere i forhold til tykkelsen på skivene.
Juster ned varmen og la rødløken ligge til den er al dente eller til ønsket konsistens.
Rist sorte og hvite sesamfrø i en tørr panne til de er gyldne og fine.
Finsnitt vårløk i pene små ringer. Smak til majones med sriracha saus (ha i så mye du ønsker), sitron og litt salt.
Stek kylling sticksene og bitesene i en varm panne med litt naturell olje.
Ha i en klatt smør helt på slutten og la det bli nøttebrunt før du tar de ut av pannen.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
