pad thai

Pad Thai planteprotein

20 min | Enkel

Drøm deg til Asia med smakfulle pad thai med planteprotein.

Ingredienser

1 pakke
planteprotein
300 g
risnudler
1 ss
oyster saus
3 ss
fiskesaus
3 ss
tamarind
1 ss
sriracha
2 ss
sukker
1 ss
rødløk
3 stilker
vårløk, strimlet
2 dl
ferske bønnespirer
1 dl
hakkede peanøtter
1 stk
lime
1 dl
hakket koriander

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Drøm deg til Asia med smakfulle pad thai med planteprotein.

Slik gjør du

Kok opp vann og legg i nudler i kasserollen, slå av plata. La deretter nudlene trekke i ca 10min.

Bland sammen sukker, fiskesaus, tamarind, østerssaus og sriracha.

Hakk rødløk og hvitløk, samt strimle vårløk.

Hell av vannet fra nudlene.

Stek nudlene i olje sammen med sausen. Tilsett planteproteinet, bønnespirer / sukkererter, vårløk, peanøtter, og koriander.  Skvis over en halv lime og server.