
Pad Thai planteprotein
20 min | Enkel
Ingredienser
1 pakke
planteprotein
300 g
risnudler
1 ss
oyster saus
3 ss
fiskesaus
3 ss
tamarind
1 ss
sriracha
2 ss
sukker
1 ss
rødløk
3 stilker
vårløk, strimlet
2 dl
ferske bønnespirer
1 dl
hakkede peanøtter
1 stk
lime
1 dl
hakket koriander
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Drøm deg til Asia med smakfulle pad thai med planteprotein.
Slik gjør du
Kok opp vann og legg i nudler i kasserollen, slå av plata. La deretter nudlene trekke i ca 10min.
Bland sammen sukker, fiskesaus, tamarind, østerssaus og sriracha.
Hakk rødløk og hvitløk, samt strimle vårløk.
Hell av vannet fra nudlene.
Stek nudlene i olje sammen med sausen. Tilsett planteproteinet, bønnespirer / sukkererter, vårløk, peanøtter, og koriander. Skvis over en halv lime og server.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
